Kedvenc Budapest környéki szabadtéri fotózási helyszíneim

Szeretnél szabadtéri fotózást, de dilemmázol a helyszínt illetően? Segítek!

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem a kedvenc budapesti és környéki helyszíneimet, amelyek között klasszikusok is szerepelnek, de néhány kevésbé ismert fotós spotot is megmutatok. Olvass tovább és inspirálódj belőlük!

  1. Normafa: gyönyörű kilátás Budapestre, zöldellő rét, mezei virágok – kell ennél több egy hangulatos fotózáshoz? A Normafa könnyedén megközelíthető, és bárhová nézünk gyönyörű háttereket és fényeket találunk a fotóinkhoz.
    Kismama fotózás a Normafán
  2. Budai vár: Az örök klasszikus – de nem csak a Halászbástyán fotózhatunk (bár tény, hogy ott is csodálatos kilátás tárul elénk!). Kis sétával bejárhatjuk a Várnegyed rejtettebb zugait, kis utcáit is, amelyek szintén izgalmas látványt nyújtanak. Cseresznyevirágzáskor pedig kihagyhatatlan a Tóth Árpád sétány impozáns fasora!
    pre wedding photos at Fishermans Bastion
    Esküvői fotózás a Halászbástyánál
  3. Hősök tere: Ha dinamikus, mozgásban lévő fotókat szeretnél, kiváló háttér a grandiózus, nyitott Hősök tere!
    Heroes Square
    Kanako balettművész fotózása a Hősök terén
  4. Kevélyhegyi levendulamező, Pilisborosjenő: Budapestről fél órás autóúttal megközelíthető a 2 hektáron elterülő levendulamező. A levendulásban gyönyörű családi fotók készülhetnek, de akár páros-, jegyes-, kismama- vagy újszülött fotókat is készíthetünk.
    Családi fotózás a levendulásban
  5. Vajdahunyad vára, Városliget: bármennyiszer is fotózok a környéken, mindig felfedezek egy-egy újabb izgalmas részletet, zugot. Esküvői fotózásra is megfontolandó helyszín, hiszen rövid sétával változatos spotokat találunk a környéken.
    Esküvői fotózás Vajdahunyad váránál
  6. Pilisborosjenő: nem csak a levendulást találjuk Pilisborosjenőn,  a természetet kedvelők több izgalmas helyszínt is felfedezhetnek. Gyönyörű, natúr fotókat tudunk ezen a helyen készíteni.
    Jegyesfotózás Pilisborosjenőn
  7. Várkert bazár: egy újabb olyan helyszín, aminek bármilyen fotózás jól áll! Mit szóltok például egy barátnős, vagy anya lánya fotózáshoz?
    budapest photographer
    Anya-lánya fotózás a Várkert bazárban
  8. Szabadság híd: a hajnali és az esti órákban csodaszép fényeket kaphatunk lencsevégre. A legbátrabbak a híd pilléreire is felmászhatnak!
    Kanako balettművész fotózása a szabadság hídon

+1. Vácrátóti arborétum: Budapestről fél órás autóútra egy igazi dzsungelbe cseppenhetünk. Az arborétum minden évszakban gyönyörű, a tulipánvirágzást is érdemes kihasználni egy gyönyörű fotósorozat erejéig.

Monik kampányfotózás a vácrátóti arborétumban

Ha kedved támadt szabadtéri fotózáshoz, vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.