Nemzetközi magazinokban megjelent munkáim – 1. rész

Az utóbbi időben több nemzetközi magazin hasábjain is találkozhattatok a munkáimmal. Ezekből hoztam most nektek egy válogatást, illetve összefoglalást arról, hogy milyen háttértörténete van egy-egy ilyen kreatív munkának.

A La Dolce Magazin  magazin egy Héria Enamellel közös munkámat publikálta címlapon. Az ékszermárka termék- és kampányfotóit rendszeresen én készítem, és a termékek különlegessége, hogy a ruhákra az általam befotózott ékszerek termékfotóinak printjei kerülnek. A kampány modellje a márka tulajdonosa és tervezője, Erika volt.

Stáb:

Márka: Héria Enamel

Modell: Herdon Erika

Haj/Smink: Mészáros Délia

Az Mvibe magazinban egy extrémebb munkám jelent meg: csillogó smink, rózsaszín haj és extravagáns styling! Az ötletet a japán utazásom adta, nagyon sok japán fiatal szereti ezt a különleges stílust, a színes hajszíneket, az erősebb sminket és a vagány ruhákat. A japán Vogue magazin is gyakran publikált hasonló stílusú munkákat, így nagyon szerettem volna én is kipróbálni egy ilyen sorozatot!

Stáb:

Modell: Panni Principessa

Smink, haj: Fehér Zsanett

Styling: Micic Márti

A francia Moevir divatmagazinban a Canary fantázianévre hallgató anyagom jelent meg. Nagyon szerettem volna az általam kézzel festett sárga hátteremet egy különleges fotózással felavatni. Varga Viktória ruháira esett a választásom, hiszen velük tudtam olyan színes összhatást elérni, ami egy kanárira is jellemző! A ‘kalaptorony’ ötlete pedig régóta motoszkált a fejemben, Virág Anna kalapjaival ezt most végre meg is valósíthattam!

Stáb:

Modell: Hunyadi Donatella

Smink, haj: Kertész Luca

Styling: Mészáros Bianka

Ruhák: Varga Viktória

Kalapok: Virág Anna

Igyekszem folyamatosan újabb és újabb olyan anyagokon dolgozni, amelyek akár nemzetközi magazinokban is megállhatják a helyüket – több megjelenés is van jelenleg is folyamatban, így ebben a témában egy második válogatást is is össze fogok nektek állítani!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.