Kedves Családok!

“Múlnak a gyermekévek, nincs visszaút!” Ez a dal motoszkált a fejemben, miközben a családi fotókat rendeztem albumokba. Olyan gyorsan telik az idő, a gyerekek hamar kirepülnek. Ezért kell legalább évente, kétévente egyszer elmenni és egy örömteli fotózáson részt venni. Meg kell őrizni ezeket a pillanatokat, mert idővel jó visszanézni, nem csak a szülőknek, de a gyerekeknek is.

Nálam egy családi fotózás kötetlen, vidám hangulatban történik. A fotózás során készülnek csoportképek a teljes családról, kiscsoportos képek, (például: fiúk, lányok, szülők, gyerekek, nagymamák unokákkal, stb) valamint egyéni portrék is. A nyers képekből Ti válogathatjátok ki az átadásra kerülő képeket.

Minden,  amire majd szeretnél emlékezni!

Csomagok

Fotózás szabadban

Igazán hangulatos és varázslatos képek tudnak készülni a lemenő nap sugaraiban, tavasszal a virágzó fák között, nyáron az illatozó levelndulásban, a zöldellő mezőn, vagy éppen egy fenyvesben.

Fotózás studióban

Az 1 órás  fotózás a budafoki műtermemben van.  Itt minimális dekor van, letisztult képek készülhetnek, különböző hátterek előtt.
Kérheted, a fotózást enteriőr stúdióba. Ajánlom a Minimal studio vagy az Ndustrial stúdiót.
A stúdióhasználat a csomagáron felül fizetendő! (8.000,-Ft/óra)

Családi fotózás
45.000-tól
  • 1 óra fotózás szabadban vagy budafoki műtermemben
  • 1-2 szett ruha
  • 20 retusált kép
  • webgaléria
  • online átadás
  • -

A retusált képekből opcionálisan nyomtatott fotókönyvet is kérhettek. Részletekért nézzétek meg az extrákat.

Kismama fotózás

Meghitt, bensőséges pocakfotózás a Normafánál

Családi fotózás a levendulásban

Zsani & Zozo

Menü