4+1 kedvenc budapesti fotóstúdióm

Instagramon szavazást indítottam a következő blogbejegyzésem témájáról, és legtöbben arra voltatok kíváncsiak, melyek a kedvenc budapesti stúdióim! Így az alábbi gyűjteménnyel szeretném nektek bemutatni 4+1 kedvenc stúdiómat, hátha ti is kedvet kaptok valamelyikhez!

1. Ndustrial

Az Ndustrial talán az egyik általam leggyakrabban látogatott stúdió. A stúdió a XI. kerületben található, és öt különböző enteriőrrel rendelkezik. Mindegyik teljesen más berendezéssel rendelkezik, a stílus mégis hasonló, leginkább az ipari design vonalát követi. A fény mindegyik teremben gyönyörű. Rusztikus és letisztultabb vonalat képviselő termeket is találunk. Kiválóan alkalmas például üzleti portrék, portrék, brandképek fotózásához.  Gyakran előfordul, hogy több teremben is fotózunk: ha valaki két órás csomagot kér, portré és üzleti portékkal kezdünk, a második órában pedig akár glamour fotók is készülhetnek.

Link: https://www.ndustrialstudios.com/hu/

 

2. Studio zone

A stúdió a II. kerületben található, hatalmas belmagassággal rendelkezik, négy teremmel várja a vendégeit, melyek között található loft-minimalista terem, és végtelenített fehér/fekete fallal vagy egyszínű hátterekkel rendelkező termek is. Az egyszínű termeket ajánlom divat-, lookbook és portréfotózásokhoz, míg a loft terem portré, üzleti portré, brand, illetve családi fotózásokhoz is alkalmas.

Link: http://www.zone.hu/

3. Nordix rooms

Budapest egyik legstílusosabb stúdiója, a IV. kerületben találjátok. Világos, tágas terekkel, gyönyörű fényekkel rendelkezik. Három terme van, amelyek a méltán kedvelt rusztikus-boho vonalat követik.  Családi és kismama fotózások egyik felkapott helyszíne, de például lookbook fotókhoz, márkák kampányfotózásaihoz, brandfotózásokhoz is ajánlom.

Link: https://nordix-rooms.hu/ 

4. B72 stúdió

Igazi kis ékszerdoboz a belvárosban, egy 1800-as évek végén épült neoreneszánsz stílusú Ybl lakásban, mely a termek stílusán is visszaköszön. A stúdió kiemelt látványosságai az eredeti Róth Miksa üvegablakok. Három teremmel rendelkezik, különböző stílusú enteriőrrel. Találunk családi, portré és kismama fotózásokhoz alkalmas termet, illetve boudoir fotózáshoz káddal felszerelt hangulatos enteriőrt is.

Link:  https://b72studio.hu/

 

+1 A saját home stúdióm

A saját kis stúdióm Budafokon található. Minimális dekorációval, letisztult enteriőrrel és szép fényekkel rendelkezik. Többféle színes hátterem és kellékem is van, amivel fel tudjuk dobni a fotókat. Nagy előnye, hogy nem kell más stúdiók időpontfoglalási rendszeréhez igazodni, illetve ha itt készülnek a képek, nem kell pluszban stúdióbérlést sem fizetned. Készültek már nálam családi fotók, portrék, üzleti portrék, lookbook fotók és boudoir fotók is.

A későbbiekben még részletesebb bemutatkozót is fogok hozni az otthoni stúdiómról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.