Szemléletmódom a fotózásról – mit tudok nektek adni a képeimmel?

Szemléletmódom a fotózásról

Ezúttal szeretnék néhány személyesebb gondolatot megosztani veletek. 

Sokszor foglalkoztat az a kérdés, hogy én mit tudok nektek nyújtani egy fotózással, milyen pluszt tudok adni a képeimmel.  Számomra nagyon fontos, hogy nem csak egy egyszerű szolgáltató szeretnék lenni, aki monoton módon elkészíti a fotókat, korrigálja azokat, majd átadja a megrendelőnek!

Szeretnék nektek értéket adni, olyan képeket, amit 5-10-15 év múlva visszanézve eszetekbe jutnak a fotózás pillanatai, és amellett, hogy egy esztétikus fotót láttok magatokról, a lelki szemeitek előtt maga az egész élmény is megelevenedik. 

Szeretek családokat, párokat, kismamákat fotózni, ilyenkor bepillanthatok egy-egy kedves család életébe.  🙂 Természetesen az egyéni portré- vagy üzleti fotózások is nagyon közel állnak hozzám, hiszen ilyenkor sokkal privátabb a légkör, és még egyszerűbben egymásra tudunk hangolódni!

Emiatt nagyon fontos számomra, hogy a fotózás előtt picit beszélgessünk, átvegyük egymás rezgéseit, megismerjem, milyen fotókra vágytok pontosan.


Az egyik kedvenc részem a fotózás tervezése, amikor ötletelünk, és  végül kialakítani valami olyat, ami igazán a ti személyetekre szabott. A rutinnak és az éveknek hála, általában már az első beszélgetés után körvonalazódik a fejemben, hogy milyen végeredményre vágytok.

Nagyon szeretek kapcsolódni és mindig feltölt, amikor veletek lehetek, amikor új embereket ismerhetek meg. Nagyon jól esik, hogy sokszor megkapom tőletek a visszajelzéseitekben, hogy mennyire jó hangulatban telt a fotózás. Ez az egyik fő célom! Ha jól érzitek magatokat, az a képeken is meglátszik, így igazi élmény lesz, amire évek múltán is emlékezni fogtok.

Néha úgy nyilatkozom a fotózásról, hogy ebben az egy-két órában jól érezzük magunkat, és közben azért képeket is készítünk… 🙂

Nem csak egy szolgáltatást szeretnék nektek nyújtani, illetve szimpla képeket átadni, hanem emlékeket, mosolyokat gyártani, jó hangulattal, különleges minőségben. Úgy gondolom, ez az általam nyújtott plusz a munkám során. Ezzel a bejegyzéssel az volt a szándékom, hogy ti is betekinthessetek az nézőpontomba, ezzel megkönnyítve a döntést, hogy igazán tudtok-e az én munkásságommal és szemléletmódommal azonosulni, hogy lássátok, tényleg én lennék-e a megfelelő fotós a számotokra. Ha szeretnétek, nézzétek meg az alábbi kedvcsináló videót is, hogy lássátok, hogyan is dolgozunk mi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.