Ajándékutalvány – ötletek, hogy milyen fotózásra tudod beváltani!

A fotós ajándékutalványom egész évben – de különösen karácsonykor – nagyon népszerű ajándék. Ennek rendkívül egyszerű okai vannak: 

-garantáltan élmény, hiszen az általad megajándékozott biztosan nem egy felesleges tárgyat kap ajándékba, hanem olyan fotókat, amiket évről-évre szívesen vesz majd elő

-praktikus, hiszen az ajándékozott választhatja ki az időpontot, a helyszínt és a fotózás koncepcióját

-online azonnal tudom kézbesíteni, így akkor is jó ötlet, ha last minute ajándékot keresel egy-egy jeles ünnepre.

Ajándékkártyámat ajándékozták már karácsonyra, születésnapra, házassági évfordulóra és még ballagásra is.

Ha ajándékba kaptatok egy Semsei Photography ajándékkártyát,  de még nincs konkrét ötletetek, hogy mire váltsátok be, akkor mutatok nektek néhány ötletet! Az alább felsorakoztatott fotók mind-mind az ajándékkártya segítségével születtek.

1.Páros fotózás vagy jegyesfotózás

Ez a gyönyörű sorozat a Hármashatár-hegyen készült, Matyi testvérétől kapta karácsonyi ajándékba a fotózást, és úgy döntött, párjával egy romantikus páros fotózásra szeretné beváltani.

2.Portréfotózás

Rézi a ballagására kapta ajándékba a fotózást. Egy vagány, letisztult sorozatot szeretett volna magáról. Kétféle háttér előtt is fotóztunk a stúdiómban, így változatosabb képeket kapott.

3.Boudoir / glamour fotózás

Ha szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen az, mikor igazán jól érzed magad a bőrödben (és ez az elkészült fotókon is látszik!), akkor válaszd a boudoir vagy glamour fotózást! Igény esetén sminkest, fodrászt is tudok ajánlani, így  igazi kikapcsolódás lesz ez a nap!

4.Kismama/újszülött fotózás

Babaváró ajándékba remek ötlet egy kismama- vagy újszülött fotózást adni, így a várandósság pillanatait, vagy az első heteket is fel tudják majd idézni a leendő szülők.

5.Családi fotózás, születésnapi fotózás, karácsonyi fotózás

Bármilyen családi ünnepet megörökíthetünk: első születésnap, karácsony, vagy egy szimpla családi fotózás, a természetben vagy akár stúdióban!

Ha te is szeretnél ajándékkártyát vásárolni, vagy kérdésed merült fel ezzel kapcsolatban, keress bátran elérhetőségeim egyikén!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.