Tavaszi portrék

Tavaszi portrék a virágzó természetben

Tavasz az egyik legjobb időszak arra, hogy a  szabadban fotózunk, különösen ha portréfotózásról van szó. A virágzó aranyeső bokrok, a vibráló zöld és cseresznyefák szépsége és színei kiváló hátteret biztosítanak a portréfotókhoz.

Az aranyeső bokrok virágai aranysárgák és sűrűn állnak, így egy tömött, színes és textúrában gazdag hátteret biztosítanak a portrékhoz. A virágzó cseresznyefák pedig romantikus hangulatot kölcsönöznek a fotóknak, a lombozatban és virágokban tükröződő napfény pedig lágyabbá teszi az arcokat. Sikerült is találnom egy ilyen helyszínt, ebből a fotózásból hoztam pár képet. Egy teljesen új technikát próbáltam ki, hogy tetszik?

tavaszi szabadtéri fotózás, aranyeső bokor

A tavaszi fény is nagyon jó a portréfotózáshoz, mivel általában még nem olyan erős és nem okoz annyi kemény árnyékot, mint a nyári napokon. A tavaszi időjárás változékonyabb lehet, de az esős időszakok és az enyhe szél is szép mozgást adhat a hajnak és a ruháknak a fotókon. Ezért érdemes rétegesen öltözni és több ruhával készülni.

aranyeső bokor, tavaszi portré fotó

Összességében a tavasz egy fantasztikus évszak a szabadban fotózásra, és különösen alkalmas portréfotózásra a virágzó aranyeső bokrok és cseresznyefák előtt. A természet szépsége és a tavaszi fény kombinációja fantasztikus képeket eredményezhet, amelyek életre keltik a fotókat és örökre megőrzik a pillanatokat.

Fotózással kapcsolatban keress bátran! info@semseiphotography.com  

Ha szeretnél pár kulissza titkot megnézni, kövess Tiktokon is: @semsei.potrait

Olvastad már? Kedvenc Budapest környéki szabadtéri fotózási helyszíneim

tavaszi szabadtéri fotózás, aranyeső bokor

tavaszi szabadtéri fotózás, aranyeső bokor

tavaszi szabadtéri fotózás, aranyeső bokor

tavaszi szabadtéri fotózás, aranyeső bokor