Portré fotózás: Angol Kliens Budapesten

Új Fotós Kalandok: Angol Kliens Budapesten

Igazán izgalmas fotózásom volt legutóbb, amikor egy különleges klienssel dolgozhattam együtt. Funmi, akit  Angliából érkező vendégként köszönthettem Budapesten, egy portréfotózásra jött el hozzám.

Angolos lendülettel érkezett, és rögtön éreztem, hogy egy olyan fotózás lesz ez, amin igazán különleges képek készülnek. Budapesten töltött ideje alatt megfogalmazodott benne, hogy jó lenne itt egy fotózás. Örülök, hogy így döntött!

A fotózás helyszíne az NDustrial Stúdió volt, amely egy kreatív atmoszférával rendelkező hely. A stúdió ipari dizájnja és modern hangulata tökéletesen passzolt a fotózáson készülendő képekhez. Az összhang, amit a kliens és a helyszín között éreztünk, garantálta, hogy a képek valóban különlegesek és kifejezőek legyenek.

Az egész fotózás során Funmi eleganciája és magabiztossága ragyogott. Az üzleti portrék és személyes képek közötti átmenet természetesen ment, és sikerült olyan pillanatokat megörökíteni, amik tökéletesen illeszkednek az online jelenlétéhez.

És most, kedves olvasóim, szeretnélek meghívni titeket is egy ilyen kreatív fotózásra. Ha szeretnéd felfrissíteni az online profilodat, vagy egyszerűen csak megőriznél egy különleges pillanatot, csatlakozz hozzám egy 1 órás fotózásra az NDustrial Stúdióban. Legyen az személyes vagy üzleti cél, egy jó kép sokat tehet érted!

Köszönöm, hogy olvastad ezt a bejegyzést, és várom, hogy találkozzunk a stúdióban, hogy együtt alkossunk valami varázslatosat a kamerám előtt! Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz megkeresni. Fotózásra itt tudsz jelentkezni!

Minden jót, Eszter

professzionális üzleti portré Budapesten - céges fotózás - business portré professzionális üzleti portré Budapesten - céges fotózás - business portré professzionális üzleti portré Budapesten - céges fotózás - business portré professzionális üzleti portré Budapesten - céges fotózás - business portré professzionális üzleti portré Budapesten - céges fotózás - business portré professzionális üzleti portré Budapesten - céges fotózás - business portré professzionális üzleti portré Budapesten - céges fotózás - business portré professzionális üzleti portré Budapesten - céges fotózás - business portré professzionális üzleti portré Budapesten - céges fotózás - business portré professzionális üzleti portré Budapesten - céges fotózás - business portré professzionális üzleti portré Budapesten - céges fotózás - business portré

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.