Kedves Kismamák!

Kismama fotózás Budapesten, szabadtéren vagy profi műteremben, prémium minőségben. A várandósság életünk egyik legszebb időszaka: szeretnénk minél több pillanatot emlékként megőrizni a kisbabánkra való várakozás izgalmából. A kismama fotózás nagyon elterjedt az utóbbi években, már-már nehéz dönteni, hogy milyen irányba induljunk el ezzel kapcsolatban.
Szerencsére nálam a elérhető a szabadtéri/stúdiós laza fotózás valamint letisztult, minimalista fotózás is!
Hozzád melyik áll közelebb?

Kedves Családok!

„Múlnak a gyermekévek, nincs visszaút!” Ez a dal motoszkált a fejemben, miközben a családi fotókat rendeztem albumokba. Olyan gyorsan telik az idő, a gyerekek hamar kirepülnek. Ezért kell legalább évente, kétévente egyszer elmenni és egy örömteli fotózáson részt venni. Meg kell őrizni ezeket a pillanatokat, mert idővel jó visszanézni, nem csak a szülőknek, de a gyerekeknek is.

Nálam egy családi fotózás kötetlen, vidám hangulatban történik. A fotózás során készülnek csoportképek a teljes családról, kiscsoportos képek, (például: fiúk, lányok, szülők, gyerekek, nagymamák unokákkal, stb) valamint egyéni portrék is. A nyers képekből Ti válogathatjátok ki az átadásra kerülő képeket.

Minden,  amire majd szeretnél emlékezni!

Fotózás szabadban

Igazán hangulatos és varázslatos képek tudnak készülni a lemenő nap sugaraiban, tavasszal a virágzó fák között, nyáron az illatozó levelndulásban, a zöldellő mezőn, vagy éppen egy fenyvesben.

Fotózás studióban

Az 1 órás  fotózás alapból a budafoki műtermemben kap helyet.  Itt minimális dekor van, letisztult képek készülhetnek, különböző hátterek előtt.
Kérheted, a fotózást enteriőr stúdióba, az Ndustrial stúdiót ajánlom.
A stúdióhasználat a csomagáron felül fizetendő!

Családi, Kismama fotózás
65.000Női portré, kismama és családi fotózás
  • 1 óra fotózás szabadban vagy budafoki műtermemben
  • 1-2 szett ruha
  • 20 retusált kép
  • webgaléria
  • online átadás
  • -
  • Ha ezen felül is választasz kismama fotókat, akkor azok retusálási ára: 2000,-/db.

A retusált képekből opcionálisan nyomtatott fotókönyvet is kérhettek. .

kismama fotózás budapesten

Kismama fotózás letisztult stílusban

Jegyespáros fotózás

Kismama fotózás

Meghitt, bensőséges pocakfotózás a Normafánál